Pålitlig Antivirus

 

I en tid då yttre hot blir alltmer påtagliga och raffinerade så är det mycket viktigt att skydda klienterna på ett effektivt sätt. Microsoft Windows är ett av världens mest angreppsutsatta operativsystem. Det alltmer ökande antalet attacker visar att det är viktigt att skydda datorer mot hot som exempelvis gisslanprogram, så kallat kryptovirus.

Studier visar att gisslanprogramvaror är ett accelererande problem som orsakar företagen stora kostnader.

Antivirus- och antispionprogram är den snabbaste och mest effektiva tekniken som finns för att skydda din dator från virus- och spionprogram, utan att försämra datorns prestanda under tiden du arbetar.

Griffel erbjuder en tjänst som ger dig mycket mer än bara ett antivirusskydd. Du får nästa generations säkerhet, inklusive hotanalys, maskininlärning och proaktivt skydd mot alla hot, som gisslanprogram och zero-day-angrepp.

Genom tjänsten Pålitlig Antivirus kan du säkerställa att verksamheten skyddas från skadlig kod samt att arbetsplatser och servrar fungerar.

 

Standardmodul

Licens

Vi arbetar med F-secure som är ett av de världsledande företagen inom antivirus och klientskydd. 

Tilläggsmodul

Övervakning och underhåll

Vi bevakar klienterna och säkerställer att de alltid har ett uppdaterat skydd. Vid eventuella problem med uppdateringar så återställer vi tjänsten till optimalt skydd. 

Kontakta oss för mer information!

 

Valle Gudmundsson

E-post
0470 - 73 01 86

Stefan Johansson

E-post
0470 - 72 30 43

Daniel Ekström

E-post
0470 - 72 30 51

Daniel Thompsson

E-post
0470 - 72 30 45

Lina Ekberg

E-post
0470 - 72 30 58