Sid02

2/9
Tre minst sagt välkända ansikten i tennissammanhang kommer att stå för innehållet i hallen.
Bolaget Ready Play Tennis AB med Carl-Axel Hageskog, Magnus Larsson och Stefan Edberg i spetsen skapar nu ett centra för satsningar på elitnivå, lovande juniorer och motionärer.
D
et handlar om nytänk,
vi vill göra något som
sticker ut och där vi
kan bidra till utveck-
ling. Bara en annan
tennishall i mängden
hade inte varit intres-
sant för oss, säger
Carl-Axel Hageskog.

Ready Play Tennis verksamhet består av fyra delar. Tennis för hälsan, Tennisuniversitetet, Regional utveckling och Stefan Edbergs stiftelse.
– Vi vill locka hit duktiga spelare från hela världen men också arbeta med att ta fram fler lokala stjärnor genom våra satsningar på ungdomar i Småland och Blekinge. Småland och Blekinge, som genom tiderna varit starkt bidragande till svensk tennis framgångar, ska hamna på kartan igen.

Det är inte bara miljömässigt som Södra Climate Arena är unik. Avancerad teknologi bidrar till möjligheter både för proffs och amatörer. Med teknik från Griffel skapar Ready Play Tennis en hall med modernt bokningssystem och möjligheter att filma och analysera sitt spel.

Med hjälp av sex kameror som är placerade runt en av banorna kan spelare filma sig själva för att sedan direkt, eller senare, analysera spelet.

– Film har en enorm kraft i lärandeprocessen och vi vill testa om det här fungerar. Vi hoppas att vi på det här viset ska kunna ta fram nya stjärnor snabbare, säger Carl- Axel Hageskog.
För att sätta ihop lösningen med kamerasystemet fick Ready Play Tennis hjälp av Griffel, som också levererar det digitala fastighetsnätet i arenan, virtuell server för boknings- och passagesystem samt flera andra funktioner.

– Vi fick ett stort förtroende för Griffel från start. Både deras kunnande och bemötandet. Griffel har en förmåga att sätta sig in i våra behov och önskemål. De tar ett helhetsansvar och sköter kontakten med våra andra systemleverantörer, säger Carl-Axel Hageskog.

– Jag har genom åren lärt mig känna igen kompetens och kvalitet när jag ser det. När Griffel tog kontakt fick jag omedelbart en känsla av trygghet. Här är några som kan och som vill hjälpa oss.

– Griffel värnar om att vi ska få det bästa och till ett bra pris. Vi har fått många valmöjligheter men också rekommendationer vilket är väldigt viktigt när det handlar om sådant som man själv inte kan så mycket om.

Den nya tennishallen kommer i princip att vara obemannad. Tidsbokning sköts via ett webbaserat system och användarna får en nyckeltag som låser upp det integrerade passagesystemet om man bokat tid. Amatörer som proffs är välkomna att spela tennis i den nya hallen.

Text: Jenny Knudsen
Foto: Mats Samuelsson

Vi har startat en mindre revolution

Den som besöker Växjös nya idrotts-arenor tänker förmodligen inte på hur mycket teknik det finns i anläggningarna för att publiken och utövarna ska få en angenäm och säker upplevelse. Det gör vi på Griffel! Vi har startat en mindre revolution inom området digitala fastighetsnät och har flera större kunder som nyttjar våra tjänster, bland annat de fem nya arenorna i Växjö.

I den här tidningen berättar vi mer om tekniken och nätverken bakom TV-sändningar, statistikfunktioner, biljetthantering, kortbetalning m.m.

Griffel är idag marknadsledare när det gäller att leverera bra internet, nät- och server-infrastruktur till företag i regionen. Vi har idag en marknadsandel på över 55% i Växjö och en kundnöjdhet på 98%. Med vårt nya affärsområde, digitala fastighetsnät, blir vi en komplett leverantör av nät i fastigheter.

Våra kunder får driftsäkrare, mer flexibla och billigare system med Griffel som helhetsleverantör av nätverksfunktionen än om de vänder sig till flera olika leverantörer. Att många kockar gör en sämre soppa är välbekant, och det stämmer även i det här fallet.

Vår framtida målsättning är att fortsätta vara den bästa leverantören av nättjänster till företag och organisationer i regionen.

Johan Milton
Marknadschef Griffel

Snabblänkar

 

 

Support

Tel:       0470 - 72 30 40

Fax:      0470 - 72 30 50

E-post: support@griffel.se 

Öppettider vardagar
kl 08.00 - 12.00
kl 13.00 - 17.00

Kontakt

Växel:          0470 - 72 30 40
Försäljning: 0470 - 72 30 40
Fax:             0470 - 72 30 50

E-post:         info@griffel.se

Adress:       Storgatan 26
                   352 31 Växjö