08.00 - 17.00
12.00 - 13.00
  • Skärtorsdagen
  • Valborgsmässoafton
  • Allhelgonaafton
  • Dagen före julafton

E-post

Outlook 2003 (POP/IMAP)

Starta programmet, är det första gången du använder det kan du följa guiden för att lägga upp ditt konto, annars följ nedanstående instruktioner:

1. Välj menyn "Verktyg" och klicka på alternativet "E-postkonton..."

2. Markera alternativet "Lägg till ett nytt e-postkonto" och klicka på knappen "Nästa".

3. Markera kontotyp "POP3" eller "IMAP" beroende på vilken mailtjänst ni har. Är ni osäkra kontakta supporten

4a. Fyll i ditt namn och din e-postadress under ”Användarinformation”.

4b. "Inkommande e-post" skall vara mail.griffel.se.

4c. "Utgående e-post (SMTP)" tillhandahålls av din Internetleverantör, om du är nätkund hos Griffel ska du ange smtp.griffel.se.

4d. Fyll i ditt användarnamn och lösenord under "Inloggningsinformation", användarnamnet skall även innehålla din domänadress, t.ex. anvandare%doman.se.

4e. Klicka på knappen "Nästa".

5. Klicka på knappen "Slutför".