08.00 - 17.00
12.00 - 13.00
  • Skärtorsdagen
  • Valborgsmässoafton
  • Allhelgonaafton
  • Dagen före julafton

E-post

Outlook 2007 (POP/IMAP)

Starta programmet, är det första gången du använder det kan du följa guiden för att lägga upp ditt konto, annars följ nedanstående instruktioner:

1. Klicka på menyn "Verktyg" och välj därefter alternativet "Kontoinställningar…".

2. Kontrollera att fliken "E-post" är vald och klicka därefter på knappen "Nytt…".

3. Markera alternativet "Microsoft Exchange, POP3, IMAP eller HTTP" och klicka på knappen "Nästa".

4. I nästa vy kryssar du i rutan "Konfigurera serverinställningar manuellt" och klickar på knappen "Nästa".

5. Välj det första alternativet "Internet-e-post" och klicka på "Nästa".

6a. Fyll i ditt namn och din e-postadress.

6b. Sätt "Kontotyp" till "POP3" eller "IMAP" beroende på vilken mailtjänst ni har. Är ni osäkra kontakta supporten

6c. "Server för inkommande e-post" ska vara mail.griffel.se.

6d. "Server för utgående e-post" tillhandahålls av din internetleverantör, om du är nätkund hos Griffel ska du ange smtp.griffel.se.

6e. Fyll i ditt kontonamn och lösenord, kontonamnet ska även innehålla din domänadress, t.ex. anvandare%doman.se.

6f. Klicka på knappen "Nästa".

7. Klicka på knappen "Slutför" och stäng alla öppna dialogrutor.