08.00 - 17.00
12.00 - 13.00
  • Skärtorsdagen
  • Valborgsmässoafton
  • Allhelgonaafton
  • Dagen före julafton

E-post

Windows Mail (POP/IMAP)

Starta programmet, är det första gången du använder det kan du följa guiden för att lägga upp ditt konto, annars följ nedanstående instruktioner:

1. Välj menyn "Verktyg" och klicka på alternativet "Konton..."

2. Klicka på knappen "Lägg till..." i dialogrutan som öppnas.

3. Markera alternativet "E-postkonto" och klicka på knappen "Nästa".

4. Fyll i ditt namn och klicka på knappen "Nästa".

5. Fyll i din e-postadress och klicka på knappen "Nästa".

6a. Under "Typ av server" välj "POP3" eller "IMAP" beroende på vilken mailtjänst ni har. Är ni osäkra kontakta supporten.

6b. "Server för inkommande e-post" ska vara mail.griffel.se.

6c. "Namn på server för utgående e-post" tillhandahålls av din internetleverantör, om du är nätkund hos Griffel ska du ange smtp.griffel.se.

6d. Klicka på knappen "Nästa".

7a. Fyll i ditt kontonamn och lösenord, kontonamnet ska även innehålla din domänadress, t.ex. anvandare%doman.se.

7b. Klicka på knappen "Nästa".

8. Klicka på knappen "Slutför".