08.00 - 17.00
12.00 - 13.00
  • Skärtorsdagen
  • Valborgsmässoafton
  • Allhelgonaafton
  • Dagen före julafton

Fjärrhjälp

FTP-klient Mac

För Mac OS X rekommenderar vi programmet Cyberduck. Det kan laddas ner via följande länk:

http://cyberduck.ch/

Ladda ner programmet och installera det på din dator. Starta där efter programmet och följ nedanstående guide för att lägga till anslutningen till din hemsida.

1. Klicka på "Ny anslutning"

2. Under "Server" anger du adressen till din webbhotellsserver, normalt webftp.mindomän.se

3. Ange användarnamn och lösenord, dessa fick du av oss när tjänsten beställdes.

4. Kontrollera att Anslutningstyp Passiv är valt, om inte kommer inte anslutningen att fungera.

Nu är det klart, klicka på knappen "Anslut" och du kommer att ansluta till din webbhotellsserver.