Dedikerad server

Dedikerad server – en tjänst för företag som behöver en egen server

Dedikerad server är en tjänst för företag som behöver en egen server, antingen på grund av prestanda eller ur säkerhetssynpunkt.

Vi har valt ut mycket bra servrar från HP med hög prestanda och utvalda komponenter för stabil drift. Fördelen med ett begränsat urval är att vi har en hög kunskap om våra servrar och vi har också möjlighet att hålla ett komplett reservdelslager. Det innebär att vi snabbt kan åtgärda fel som kan uppstå. Vår anslutning till Internet har hög kapacitet och god redundans (vi har flera olika förbindelser). Rent fysiskt förvaras våra servrar i en miljö med hög säkerhet.

Genom att teckna ett avtal om hårdvarudrift står Griffel för utbytesdelar och arbete. Tillvalen är hårdvarudrift och operativsystemdrift, patchning av operativsystem och övervakning av tekniska resurser. Vi erbjuder en backupstjänst där vi kan återskapa borttagna eller skadade filer inom 14 dagar. Som tillval finns också VPN-tjänster för att öka säkerheten när personer utifrån ska ha tillgång till serven mm.

Kundreferenser

"Vi är väldigt nöjda med tillgängligheten och kommunikationen"

Våra grannar Synkliniken har använt våra tjänster ända sen de startade verksamheten 2003 och har på senare år ökat antal tjänster så att vi har blivit en helhetsleverantör.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.