E-post

 

Din e-post sparas säkert på vår server och du kommer åt den var du än är. Med vår standardmail kommer du åt all din e-post var du än är; på kontoret, via mobilen, hemma eller via webbmail. 

Du kan anväda vilken dator som helst och få tillgång till både nya och gamla mail, oavsett hur du ansluter. Dina meddelanden ligger säkert på vår server. Är olyckan framme och du blir av med din dator, finns allt kvar hos Griffel. 

Om du även önskar att synkronisera och dela kalendrar, noteringar och kontaktregister är det vår MS-exchangeserverlösning du ska ha. 

Vi hjälper dig att registrera domännamn och levererar sedan det antal e-postkonton du har behov av tillsammans med alla uppgifter du behöver för att enkelt komma igång. 

En viss filtrering av virus och SPAM sker på all inkommande e-post, men har ni högre krav kan det beställas separat. 

E-posten är en företagets viktigaste funktioner och den tjänst folk behöver mest hjälp med enligt vår support. Hos oss får du personlig hjälp och slipper telefonköer. 

 

Standardmail

  • IMAP
  • Stöder de flesta klienter

Exchangemail

  • Microsoft Exchangeserver
  • För full funktionalitet krävs Microsoft Outlook 2007 eller senare
  • 14 dagars backup

Utrymme på konto

Som standard är utrymmet på varje konto 1 GB. Mer utrymme finns som tillval. 

Virus och skräppost

En viss filtrering av virus och skräppost sker på all inkommande e-post, men det ska dock inte ersätta det normala antivirusprogrammet på din dator. Har ni högre krav på skräppostfiltrering kan det beställas separat.
 

Domänhantering

Griffel är .se registrar och hjälper dig med registrering av alla toppdomäner samt bistår dig med allt från registrering till domänpekning. Mer information finns på här. 

SPAM-filter

SPAM-filter finns som två olika tjänster. En med automatisk radering och en där SPAM-mailen läggs i en separat maillåda (där de ligger kvar i 30 dgar, dock max 1 GB).
 

Mailfeed-tjänst

Om du har en egen mailserver erbjuder vi en mailfeed-tjänst som kan mellanlagra din inkommande e-post, som en backup,om ett haveri intrräffar på den egna servern. Tjänsten finns även med SPAM-filtrering. 

Kontakta oss för mer information!

 

Valle Gudmundsson

E-post
0470 - 73 01 86

Stefan Johansson

E-post
0470 - 72 30 43

Daniel Ekström

E-post
0470 - 72 30 51

Daniel Thompsson

E-post
0470 - 72 30 45

Lina Ekberg

E-post
0470 - 72 30 58