Microsoft 365 Säkerhet

Med Microsoft 365 Säkerhet får ni allt ni behöver i en lösning

I Microsoft 365 Säkerhet sammanförs produktiviteten i Microsoft 365 med enkel enhetshantering och säkerhet. Det innebär att människor och information kan kopplas samman på ett nytt och intelligent sätt.

Samarbeta på nytt sätt 

Koppla samman alla medarbetare - från alla enheter, till de personer, den information och det innehåll de behöver för att kunna jobba produktivt. I Microsoft 365 Säkerhet ingår Officepaketet med de senaste versionerna och apparna går att nå både lokalt och online. För att kunna arbeta och kommunicera mer effektivt finns e-post, gruppchatter, webbkonferenser, kalender, onlinemöten, m.m.

Skydda verksamheten

Ett av de största hoten för företag idag är säkerhetshoten utifrån.Med Microsoft 365 Säkerhet kan ni skydda verksamhetens tillgångar med intelligent säkerhet som inte drar ner produktiviteten. Det ingår till exempel skydd mot cyberhot, säker åtkomst till verksamheten genom automatiserade regler och användarautentisering samt hjälp med att skydda företagsdata på alla enheter. Det innebär att ni kan skydda dokument och information så att det inte hamnar i orätta händer, vilket är något vi har märkt att våra kunder värderar högt efter de nya GDPR-kraven. Som om inte detta vore nog får ni dessutom Windows 10 som har högre säkerhet än Windows 7, men det är även snabbare och har ett bättre användargränssnitt.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.