Pålitlig Antivirus

Skydda klienterna på ett effektivt sätt

I en tid då yttre hot blir alltmer påtagliga och raffinerade så är det mycket viktigt att skydda klienterna på ett effektivt sätt. Microsoft Windows är ett av världens mest angreppsutsatta operativsystem. Det alltmer ökande antalet attacker visar att det är viktigt att skydda datorer mot hot som exempelvis gisslanprogram, så kallat kryptovirus.

Studier visar att gisslanprogramvaror är ett accelererande problem som orsakar företagen stora kostnader.

Vi erbjuder mer än bara ett antivirusskydd

Antivirus- och antispionprogram är den snabbaste och mest effektiva tekniken som finns för att skydda din dator från virus- och spionprogram, utan att försämra datorns prestanda under tiden du arbetar.

Griffel erbjuder en tjänst som ger dig mycket mer än bara ett antivirusskydd. Du får nästa generations säkerhet, inklusive hotanalys, maskininlärning och proaktivt skydd mot alla hot, som gisslanprogram och zero-day-angrepp.

Genom tjänsten Pålitlig Antivirus kan du säkerställa att verksamheten skyddas från skadlig kod samt att arbetsplatser och servrar fungerar.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.