Skrivare

 

Hyr skrivare av oss så undviker du höga investeringskostnader. Våra skrivare levereras färdiginstallerade och uppkopplade direkt i ditt nätverk. 

Oavsett om du behöver en avancerad multifunktionsskrivare i färg, en enklare svartvit laserskrivare eller skrivare med andra egenskaper kan vi hjälpa dig att hitta rätt.

Fördelen med att hyra skrivare istället för att köpa den är att du alltid vet vad du betalar varje månad och undviker dyra investeringskostnader.

 

Utrustning 

Vi erbjuder svartvit-, färg- eller multifunktionsskrivare eller skrivare med andra egenskaper som är viktiga för verksamheten.

Frakt och leverans

 Kostnad för frakt tillkommer. Skrivaren levereras och installeras på plats för direkt åtkomst i nätverket. I kombination med tjänsten Support dator och ”Kundanpassning” installeras skrivaren och dess drivrutiner på respektive dator, vilket annars sker mot löpande timdebitering.

Tilläggsförsäkring 

Om din företagsförsäkring inte täcker ev skador erbjuder vi olika försäkringar som täcker detta.

Tjänsten anses fungera när testsida går att skriva ut. Inställningar för pappersfack, mailfunktion, utskriftslayouter och övriga anpassningar sker mot löpande timdebitering.

Kontakta oss för mer information!

 

Valle Gudmundsson

E-post
0470 - 73 01 86

Stefan Johansson

E-post
0470 - 72 30 43

Daniel Ekström

E-post
0470 - 72 30 51

Daniel Thompsson

E-post
0470 - 72 30 45