Lediga jobb

Affärsutvecklare Azure och SharePoint-konsult

 

Arbetsuppgifter affärsutvecklare Azure

Som affärsutvecklare inom Azure erbjuder vi dig att tillsammans med dina kollegor driva arbetet med att skapa tjänster och designa kundlösningar baserat på Microsofts molnplattform Azure.

Bland Griffels drygt 1750 kunder finns en stor variation av storlek och behov där vi tror att du med din erfarenhet och kompetens kan lyfta kunderna till en modernare IT-miljö.

Som affärsutvecklare har du en förståelse för hur den tekniska lösningen kan stödja kundens verksamhet. Fokus är att leverera säkra och effektiva molntjänster. I din roll stöttar du kunden i deras moderniseringsresa genom att hitta en lyckad strategi för molnmigrering.

Arbetsuppgifter SharePoint-konsult

Vi ser också ett behov av mer djupodlad stöttning hos våra kunder som använder sig av SharePoint som källa för att samla information.

I rollen som SharePoint-konsult analyserar du kundens processer och behov av dokumentstruktur för att med hjälp av SharePoint och Teams skapa en verksamhetsstödjande plattform. Du känner till möjligheterna i verktygen och styrkorna i Microsoft 365 samt övriga av Microsofts molntjänster för att kunna presentera en skräddarsydd lösning för kunden.

Med hjälp av dina kollegor bidrar du till implementationen av lösningen och ser till att den färdiga plattformen kommer på plats.

Din profil

Vi söker dig med stor teknisk nyfikenhet. Vilken utbildning du har är mindre viktigt. Vad du kan och vad du vill är mer intressant.

Om du har erfarenhet inom både Azure och SharePoint är det fantastiskt. Men troligtvis har du din spetskompetens inom något av områdena. Kanske jobbar du idag som Cloud solution architect, SharePoint-konsult, IT-konsult eller IT-arkitekt. Du ser dig som specialist inom ditt område oavsett titel.

Som person är du utåtriktad och tar eget ansvar. Du har en förmåga att utifrån ett affärsmässigt perspektiv sätta dig in i och stötta kunderna i deras verksamheter. Vidare är du en person som passar in i ett tillåtande arbetsklimat där alla tar ansvar och där man kan känna hög delaktighet i stort och smått.

Det här erbjuder vi dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Griffels kontor i Växjö. Arbete på distans är möjlig i viss mån.

Vi erbjuder ett familjärt och tillåtande arbetsklimat där värme, delaktighet och utveckling står i fokus.

Ansökan

Griffel har valt att samarbeta med Head Consulting Group i denna rekrytering. Ansökan sker via: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1364&ProjectId=144852&DepartmentId=19034&MediaId=5

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Gustavsson på telefonnummer 0738-31 62 00. 

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

IT-tekniker

Nu söker vi med hjälp av Maxkompetens i Växjö dig som har ett stort teknikintresse samt vill arbeta med att skapa ett mervärde för våra kunder. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dina Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara:

  • Leverera Griffels olika tjänster inom framförallt affärsområdet verksamhets-IT, såsom konfiguration och anpassning av Microsoft 365, felsökning, installation och levereras av datorer eller avhjälpa fel i kunders miljöer.
  • Aktivt tillsammans med säljarna och kundvårdsansvarig utveckla kundernas IT-miljöer.

  •  

Vidare kommer du även, vid behov, vara behjälplig i supporten med att hjälpa Griffels kunder via telefon och mejl. Som IT-tekniker på Griffel kommer du att tillhöra ett härligt gäng där glädje, värme, samarbete och respekt för varande har en framträdande roll på företaget.

 

Din Profil

För att trivas i rollen som IT-tekniker söker vi dig som har ett stort teknikintresse och som är sugen på nya utmaningar. Som person är du serviceinriktad och kan ta första steget i ett samtal då arbetet innebär en hel del kundkontakt. Vidare ser vi gärna att du är kommunikativ, prestigelös, noggrann och strukturerad. För att lyckas i rollen är det viktigt att du även är en ansvars- och initiativtagande person som trivs att arbeta och samarbeta tillsammans med dina kollegor.

För att vara aktuell för denna tjänst har du även:

  • Gymnasialutbildning inom IT.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • God datorvana.
  • B-körkort.

Läs mer och ansök här