Sharp

Sharp - en del av Griffel

I september 2021 köpte Griffel Sharp Center Växjö AB (Sharp Kronoberg). 

Sharp är en lokal samarbetspartner när det gäller dokumenthantering, printerlösningar, skanning, kassaregister, PC-kassor, konferensrumsteknik, digitala skyltar och skärmar, interaktiva skärmar samt IT-utrustning.
Skräddarsydda lösningar tillsammans med marknadens bästa service och support, allt för att du som kund ska få en bra och enkel dag på jobbet!

Läs mer om Sharp på: https://sharpkronoberg.se

 

Vad innebär köpet av Sharp?

Förvärvet innebär att vi tar nästa steg i att tillmötesgå våra kunder med att erbjuda ett helhetsåtagande gällande IT-driftlösningar. Det medför att båda bolagens kunder kommer få ett mer komplett utbud av tjänster och kompetenser via en och samma leverantör.

 

Varför gjordes uppköpet?

Bolagens verksamheter kompletterar varandra på ett bra sätt. Griffels kunder kan nu erbjudas intelligenta utskrifts- och dokumenthanteringslösningar, bredvid kompetent utrustning för digitala konferenser, visuella presentationer, digital skyltning samt kassa- och betalningslösningar. Sharp kommer kunna erbjuda sina kunder kompletta kommunikations- och molnlösningar samt utbildningar och IT-support.

 

Vad händer nu?

Verksamheterna kommer under det här året och nästa år drivas som två separata bolag, men under stor samverkan. 

 

Kundreferenser

"Vi är väldigt nöjda med tillgängligheten och kommunikationen"

Våra grannar Synkliniken har använt våra tjänster ända sen de startade verksamheten 2003 och har på senare år ökat antal tjänster så att vi har blivit en helhetsleverantör.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.