Vill du bli en i Griffelgänget eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Griffel? Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är alltid välkommen med en intresseanmälan. 

Skicka din ansökan/intresseanmälan till info@griffel.se

 

Värdegrund - tillsammans är vi unika

Vi på Griffel har alltid jobbat hårt för att skapa det vi kallar Griffelandan. Det är denna värdegrund som förenar oss, som gör oss starka men också helt unika. I Griffelandan har varje enskild medarbetare en lika viktig roll och lika stort ansvar.

På Griffel ska vi eftersträva ett tillåtande arbetsklimat där alla kan känna hög delaktighet i stort och smått. Det ska främja egna initiativ och skapa ett stimulerande och utvecklande klimat - och inte minst viktigt, det ska bidra till att vi har kul tillsammans på jobbet.

Hos oss ska vi också vara mer lag än jag. Det innebär att vi ska hjälpa varandra så långt det går över avdelnings- och funktionsgränserna. Vi bemöter varandra respektfullt och med konstruktiv feedback.

Griffelandan är en stark tillgång. Den tummar vi aldrig på. Den har gett oss ett gott rykte som en bra arbetsplats vilket också ger eko till våra kunder och förstärker vårt varumärke.