Trådlös redundant uppkoppling

 

Med vår tjänst Trådlös redundant uppkoppling kan ni känna er trygga om er ordinarie förbindelse inte fungerar. 

 

Idag är många företag beroende av sin kommunikation och har byggt flera delar av sin verksamhet runt den. Många företag har en bra fast Internetuppkoppling och nöjer sig med den, men inser inte att det kan bli en katastrof om den av någon anledning skulle sluta fungera. Hur mycket pengar skulle ditt företag förlora om en kabel blir avgrävd och Internetförbindelsen och IP-telefonin försvinner i en timme? Eller kanske en hel dag?

Vi tycker att det är bättre att vara förberedd innan något sådant händer och för att ni ska kunna känna er trygga och skyddade har vi tagit fram tjänsten Trådlös redundant uppkoppling. I Sverige har vi goda förutsättningar för uppkoppling via 4G-nätet och det fungerar väldigt bra som backup om den ordinarie förbindelsen går ner. 

Med tjänsten Trådlös redundant uppkoppling levererar vi en säker och redundant kommunikationsväg via 4G till er som kund. Den kommunikationsvägen ska främst användas om det skulle inträffa en driftstörning på vår ordinarie fiberförbindelse. Via den trådlösa redundanta uppkopplingen får ni åtkomst till Griffels miljö och access till Internet. 

Kontakta oss för mer information!

 

Valle Gudmundsson

E-post
0470 - 73 01 86

Stefan Johansson

E-post
0470 - 72 30 43

Daniel Ekström

E-post
0470 - 72 30 51

Daniel Thompsson

E-post
0470 - 72 30 45

Lina Ekberg

E-post
0470 - 72 30 58