Analys Trådlöst Nätverk

Vi hjälper er att ta fram den bästa trådlösa täckningen!

I takt med att hårdvara och olika tjänster utvecklas så ställs det allt högre krav på ett välfungerande nätverk som har hög tillförlitlighet och högsta säkerhet.

 

Upplever ni att ni har problem med ert trådlösa nät­verk, till exempel att ni har dålig täckning? Eller har ni inget trådlöst nätverk idag eller ska flytta till nya lokaler och är i behov av ett trådlös nätverk som verk­ligen fungerar? Vår tjänst Analys Trådlöst Nätverk hjälper er att få den bästa täckningen på ert trådlösa nätverk. Tjänsten är en väl genomarbetad analys av ert befintliga trådlösa nät och/eller kan ge ett förslag på en ny lösning. Analysen görs antingen på plats hos er som kund eller med hjälp av ritningar över lokalen tillsammans med beskrivningar av material i väggar, golv och tak. Med hjälp av den informationen kan vi ta fram ett designförslag över ett trådlöst nätverk som passar just er och era behov. På det viset får ni rätt antal accesspunkter, på rätt plats och med rätt konfigura­tion. Det skapar ett pålitligt trådlöst nätverk med bra prestanda. Vi använder verktyget Ekahau för att genomföra ana­lysen och ni kommer att få ett analysdokument med tillhörande rappor med informationen vi får fram.

Kundreferenser

"Vi är väldigt nöjda med tillgängligheten och kommunikationen"

Våra grannar Synkliniken har använt våra tjänster ända sen de startade verksamheten 2003 och har på senare år ökat antal tjänster så att vi har blivit en helhetsleverantör.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.