Domän - DNS

 

Domänen är grunden för ditt företags identitet på internet. Via din domän kan andra hitta dig oavsett om det gäller din hemsida eller att skicka e-post.

Registrera domän

Ni kanske ännu inte har eget domännamn för ert företag, eller så behöver ni ett för en kampanjsida, ett speciellt varumärke eller ett tillfälligt evenemang. Vi hjälper er att registrera för alla de vanligaste toppdomänerna som .se, .com, .eu, .net, .nu och .org, men kan även registrera alla världens domäner.

Prislista

 
Toppdomän Period Pris
com 1 år 400 kr
eu 1 år 400 kr
net 1 år 400 kr
nu 1 år 400 kr
org 1 år 400 kr
se 1 år 190 kr

Alla priser är exklusive moms. För fler toppdomäner, kontakta oss.

 

Egen domän stärker varumärket

För de flesta företag är det idag en självklarhet att ha ett eget domännamn, inte minst eftersom det är en viktig del i att bygga ett starkt varumärke. Självklart är det bäst om du kan ha samma domännamn som företagsnamnet. Det blir också allt vanligare att man bokar upp domännamn på specifika varumärken eller tillfälliga kampanjsajter. I det senare fallet är det viktigt att hitta ett namn som är lätt att komma ihåg och att stavningen är självklar. Vi hjälper dig med alla administrativa delar kring ditt domännamn och behandlar personuppgifter enligt personuppgiftslagen och .SE:s integritetspolicy.

Avtalsvillkor

Vid domänregistrering gäller Griffels tilläggsavtal för domäner. Vid registrering av domänamn under den svenska toppdomänen .SE gäller även .SE Registreringsvillkor.

ICANN Registrant Rights and Responsibilities

 

Personuppgifter

Griffel AB behandlar personuppgifter på ett sätt som är förenligt med personuppgiftslagen (1998:204) och .SE:s integritetspolicy.

 

Övrigt

Griffel är en ackrediterad registrar för .nu samt den svenska toppdomänen .se.

 

  

  

Kontakta oss för mer information!

 

Valle Gudmundsson

E-post
0470 - 73 01 86

Stefan Johansson

E-post
0470 - 72 30 43

Daniel Ekström

E-post
0470 - 72 30 51

Daniel Thompsson

E-post
0470 - 72 30 45

Lina Ekberg

E-post
0470 - 72 30 58