Lediga jobb

Vi söker en IT-tekniker

Vill du bli vår nya kollega?

Vi söker dig med stort teknikintresse, är sugen på nya utmaningar och drivs av att hjälpa företag med deras IT.

Griffel är en helhetsleverantör av IT-tjänster till företag i hela Sverige. Via våra affärsområden kommunikationstjänster, servertjänster och verksamhets-IT, hjälper vi våra kunder att utveckla sin verksamhet. Vårt eget fibernät i Växjö gör vår position unik och möjliggör ett helhetsansvar i leveransen då vi inte är beroende av någon underleverantör.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du är kommunikativ, en problemlösare, prestigelös, noggrann och en strukturerad person. För att lyckas i rollen är det viktigt att du uppskattar kundkontakt, har hög social kompetens, är nyfiken, driven och engagerad. Du är en person som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor och du är ansvarsfull, engagerad och tar gärna egna initiativ.

 

För tjänsten krävs mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

B-körkort är ett krav då du kommer resa ut till kund.

 

Dina uppgifter blir främst att:

  • Leverera Griffels olika tjänster inom framförallt affärsområdet verksamhets- IT, såsom konfiguration och anpassning av Microsoft 365, konfigurera och leverera datorer eller avhjälpa fel i kunders miljöer.
  • Aktivt tillsammans med säljarna och kundvårdsansvarig utveckla kundernas IT-miljöer.

 

Vi har en familjär stämning och en öppenhet där glädje, värme, samarbete och respekt för varandra har en framträdande roll på företaget.

För ansökan och eventuella frågor, kontakta annpocon AB, Anna-Karin L Boman, mobil;070 60 60 613 eller via mail; anna-karin.l.boman@annpocon.se