IT-Tekniker / IT-Konslut

Vill du bli en i gänget?

Vi behöver förstärka teamet med en IT-tekniker/IT-konsult då vi befinner oss i en expansionsfas. Vi har en familjär atmosfär och en öppenhet där glädje, värme, samarbete och respekt för varandra har en framträdande roll.

Som IT-Tekniker/IT-Konsult hos oss på Griffel får du uppdrag med stort ansvar och både variation samt långsiktighet. Det kan handla om:

  • Agera tekniskt säljstöd till säljarna genom att stötta upp i tekniska detaljfrågor
  • Hjälpa till med felsökningar i kundernas system
  • Praktiskt arbete vid kontinuerliga driftavstämningar med kund
  • Att kunna skissa upp tekniska lösningar tillsammans med säljorganisationen
  • Dokumentation är en viktig del i denna roll

Vem är du?

Vi söker dig med en bred erfarenhet och som är van vid kundkontakter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från serverdrift, nätverk, hård- och mjukvara. Vi söker dig som delar vår personliga passion inför uppgifterna.

 

Välkommen med din ansökan! 


För frågor och ansökan, kontakta annpocon AB, Anna-Karin L Boman, mobil;070 60 60 613 eller via mail; anna-karin.l.boman@annpocon.se

 

 

Värdegrund - tillsammans är vi unika

Vi på Griffel har alltid jobbat hårt för att skapa det vi kallar Griffelandan. Det är denna värdegrund som förenar oss, som gör oss starka men också helt unika. I Griffelandan har varje enskild medarbetare en lika viktig roll och lika stort ansvar.

På Griffel ska vi eftersträva ett tillåtande arbetsklimat där alla kan känna hög delaktighet i stort och smått. Det ska främja egna initiativ och skapa ett stimulerande och utvecklande klimat - och inte minst viktigt, det ska bidra till att vi har kul tillsammans på jobbet.

Hos oss ska vi också vara mer lag än jag. Det innebär att vi ska hjälpa varandra så långt det går över avdelnings- och funktionsgränserna. Vi bemöter varandra respektfullt och med konstruktiv feedback.

Griffelandan är en stark tillgång. Den tummar vi aldrig på. Den har gett oss ett gott rykte som en bra arbetsplats vilket också ger eko till våra kunder och förstärker vårt varumärke.