Lediga jobb

Säljsupport/ordermottagare

Tjänsten är en tillsvidareanställning i Griffel AB men arbeten kommer även utföras i vårt helägda dotterbolag Sharp Kronoberg. Vi behöver förstärka vår försäljningsavdelning och ordermottagning med en person som stöttar våra säljare samt tar emot och registrerar service- och förbrukningsorder.
För Griffel och Sharp är kunderna det mest centrala i verksamheten varpå du i rollen kommer vara en viktig kugge.

Dina arbetsuppgifter:
Arbetet som säljsupport/ordermottagare på Griffel innebär att du stöttar Griffels säljare med bland annat hantering av avtalsfrågor, uppsägningar, krediteringar samt enklare beställningar. Arbetet kan eventuellt innebära viss kundbearbetning. Som ordermottagare hanterar du inkommande tilläggsbeställningar till befintliga avtal via ärendehanteringssystem, telefon eller e-post.
För Sharps del gäller det i första hand att via telefon och e-post ta hand om service- och förbrukningsorder för registrering i Sharps ärendesystem, beställa förbrukningsmaterial, bevakning och uppdatering av ärenden samt återkoppla till kunden om aktuell status.

För att lyckas i rollen säljsupport/ordermottagare hos oss ser vi att du har ett intresse och engagemang för dina arbetsuppgifter samt trivs i kontakten med kund via telefon. Du gillar ett högt tempo och har en förståelse för de prioriteringar som behöver göras i det dagliga arbetet. Du arbetar strukturerat och har en hög servicekänsla. Vidare ser vi att du har goda kunskaper i Officepaketet och en vana av ärenderegistrering.
Hos oss uppskattar vi lagspelare, och vi gillar nyfikna människor som har viljan att lära sig mer inom kundbearbetning och kundrelationer.
Det är en fördel om du har ett intresse eller förståelse av den tekniken vi arbetar med.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du:

  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av kundsupport eller ordermottagning
  • Kommunicerar väl i svenska och engelska i både tal och skrift

Vi har en familjär atmosfär och en öppenhet där glädje, värme, samarbete och respekt för varandra har en framträdande roll på vårt företag. Vi är idag två bolag med 47 kompetenta medarbetare fördelat på två olika kontor i Växjö som 2024-01-01 kommer bestå av en gemensam organisation och gemensamma lokaler. Tjänsten som vi söker kommer vara placerad på Griffels kontor på Västergatan 7 i Växjö även om arbetet kommer utföras för båda bolagen. Vi lär upp dig i vår IT miljö och du blir snabbt en i teamet.

Din ansökan
Vi jobbar med löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Detta är en direktanställning hos Griffel och vi har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/vaxjo/kundsupport-ordermottagare-till-griffel För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Carolina Sköld på telefonnummer 0470-34 98 75.

Affärsutvecklare Azure och SharePoint-konsult

Arbetsuppgifter affärsutvecklare Azure

Som affärsutvecklare inom Azure erbjuder vi dig att tillsammans med dina kollegor driva arbetet med att skapa tjänster och designa kundlösningar baserat på Microsofts molnplattform Azure.

Bland Griffels drygt 1750 kunder finns en stor variation av storlek och behov där vi tror att du med din erfarenhet och kompetens kan lyfta kunderna till en modernare IT-miljö.

Som affärsutvecklare har du en förståelse för hur den tekniska lösningen kan stödja kundens verksamhet. Fokus är att leverera säkra och effektiva molntjänster. I din roll stöttar du kunden i deras moderniseringsresa genom att hitta en lyckad strategi för molnmigrering.

Arbetsuppgifter SharePoint-konsult

Vi ser också ett behov av mer djupodlad stöttning hos våra kunder som använder sig av SharePoint som källa för att samla information.

I rollen som SharePoint-konsult analyserar du kundens processer och behov av dokumentstruktur för att med hjälp av SharePoint och Teams skapa en verksamhetsstödjande plattform. Du känner till möjligheterna i verktygen och styrkorna i Microsoft 365 samt övriga av Microsofts molntjänster för att kunna presentera en skräddarsydd lösning för kunden.

Med hjälp av dina kollegor bidrar du till implementationen av lösningen och ser till att den färdiga plattformen kommer på plats.

Din profil

Vi söker dig med stor teknisk nyfikenhet. Vilken utbildning du har är mindre viktigt. Vad du kan och vad du vill är mer intressant.

Om du har erfarenhet inom både Azure och SharePoint är det fantastiskt. Men troligtvis har du din spetskompetens inom något av områdena. Kanske jobbar du idag som Cloud solution architect, SharePoint-konsult, IT-konsult eller IT-arkitekt. Du ser dig som specialist inom ditt område oavsett titel.

Som person är du utåtriktad och tar eget ansvar. Du har en förmåga att utifrån ett affärsmässigt perspektiv sätta dig in i och stötta kunderna i deras verksamheter. Vidare är du en person som passar in i ett tillåtande arbetsklimat där alla tar ansvar och där man kan känna hög delaktighet i stort och smått.

Det här erbjuder vi dig

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på Griffels kontor i Växjö. Arbete på distans är möjlig i viss mån.

Vi erbjuder ett familjärt och tillåtande arbetsklimat där värme, delaktighet och utveckling står i fokus.

Ansökan

Griffel har valt att samarbeta med Head Consulting Group i denna rekrytering. Ansökan sker via: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1364&ProjectId=144852&DepartmentId=19034&MediaId=5

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefin Gustavsson på telefonnummer 0738-31 62 00. 

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!