Applikationsdrift i molnet

Applikationsdrift & förvaltning för företag

Vi tar hand om era program och applikationer på ett smidigt och säkert sätt.

För vår tjänst Applikationsdrift i molnet använder vi Microsofts nya skrivbords- och applikationsvirtuali-seringstjänst Azure som körs direkt i molnet. Tjänsten gör det möjligt för företag att förenkla hanteringen av virtuella skrivbord, skala upp eller ned på bara några minuter och samtidigt få en inbyggd säkerhet och efterlevnad.

Enkel och flexibel lösning

Tjänsten fungerar på alla typer av enheter som datorer, smartphones och surfplattor, och det spelar ingen roll om ni använder Windows, MacOS, iOS eller Android. Åtkomst till tjänsten sker över Internet via webbläsare eller via en anslutning till fjärrskrivbord.

Ni har möjlighet att använda säkerhetsfunktioner som till exempel multifaktorsinloggning och villkorsbaserad åtkomst.

Det finns även möjlighet att koppla ihop miljön med Microsoft 365 så att ni använder samma inloggningsuppgifter för åtkomst till applikationen/programmen som för att komma åt e-post och filer i OneDrive.

Nu behöver ni inte längre lägga tid och pengar på att bygga eller underhålla egna serverlösningar. Ni behöver inte heller tänka på övervakning av programmen eftersom det ingår. Support för frågor som gäller åtkomst till miljön och era program ingår också. Med den här lösningen kan ni istället fokusera på er verksamhet och det ni är bra på!

Kundreferenser

"Vi är väldigt nöjda med tillgängligheten och kommunikationen"

Våra grannar Synkliniken har använt våra tjänster ända sen de startade verksamheten 2003 och har på senare år ökat antal tjänster så att vi har blivit en helhetsleverantör.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.