Brandvägg som tjänst

Skapa en säker arbetsplats och skydda er data och era användare från inkommande och utgående attacker. 

Idag känner de flesta företag till vikten av att skydda sitt företag och dess verksamhet mot oönskade hot och intrång. Med Griffels Brandvägg som tjänst hjälper vi er verksamhet att upprätta och underhålla fastställda regler och funktioner för att på ett säkert sätt främst kommunicera mot internet, men även mellan interna nätverk. 

Brandvägg som tjänst erbjuder en kraftfull och skalbar lösning anpassad för er verksamhet för att skydda ert nätverk och era digitala tillgångar mot skadliga hot och obehöriga åtkomst- och intrångsförsök. Med brandvägg som tjänst hanterar och övervakar Griffel er nätverkstrafik, minimerar risken för dataintrång och säkerställer efterlevnad av säkerhetsbestämmelser. 

Vi har paketerat tjänsten i tre olika alternativ så att du som kund har möjlighet att välja det passar dig bäst!

Kundreferenser

"Vi är väldigt nöjda med tillgängligheten och kommunikationen"

Våra grannar Synkliniken har använt våra tjänster ända sen de startade verksamheten 2003 och har på senare år ökat antal tjänster så att vi har blivit en helhetsleverantör.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.