Griffel 365

Office 365 säkerhet & Onedrive backup

Med Griffel 365 får ni rätt förutsättningar och stöd för att arbeta effektivt, enkelt och modernt. 

Vi har kombinerat Microsoft 365 med våra tjänster och paketerat dessa i tre olika steg för att passa er verksamhet och för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er investering.

Fokus på säkerhet och produktivitet

Med Griffel 365 får användaren tillgång till support på Office-paketet och de appar som behövs för en produktiv arbetsdag. Dessutom ingår hantering och administrering av användare, rättigheter, resurser och övriga inställningar i Microsofts administrationscenter.

I vår tjänst Griffel 365 har vi ett stort fokus på säkerhet och erbjuder flera olika lösningar på olika nivåer för att skydda verksamhetens enheter, data och personliga uppgifter.

För att hjälpa er verksamhet att komma igång med tjänsten eller bli bättre på att använda den så erbjuder vi olika typer av utbildningar. 

 

Kundreferenser

"Vi är väldigt nöjda med tillgängligheten och kommunikationen"

Våra grannar Synkliniken har använt våra tjänster ända sen de startade verksamheten 2003 och har på senare år ökat antal tjänster så att vi har blivit en helhetsleverantör.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.