Introduktionsutbildning Microsoft 365

Vill du komma igång med Microsoft 365? Då är det här utbildningen för dig!

Den här utbildningen vänder sig till dig som precis har börjat använda Microsoft 365 eller som vill komma igång med att skapa en grund för arbetssättet i applikationerna.

Med Microsoft 365 kan du samarbeta och kommunicera med dina kollegor oavsett var du befinner dig. Du kan arbeta från alla olika typer av enheter, till exempel dator, smartphone eller surfplatta.

Syftet med utbildningen är att du ska få en grundkännedom om hur du kan utnyttja de olika funktionerna i Microsoft 365 och hur du kan samarbeta på ett smart sätt.

I utbildningen går vi exempelvis igenom hur du kan dela dokument, skapa inställningar för behörigheter och använda smarta funktioner för att förbättra samarbetet, både mellan kollegor och partners. Vi kommer även visa hur ni kan arbeta gemensamt och parallellt i de olika applikationerna.

 

Kursinnehåll

Grunder och navigering i Microsoft 365

E-post, kalender och kontakter

OneDrive för företag

SharePoint för företag

Grunderna i Teams

Hur du arbetar med Officepaketet (Word, Excel och PowerPoint)

Intern och extern kommunikation

Mötesbokning

Kundreferenser

"Vi är väldigt nöjda med tillgängligheten och kommunikationen"

Våra grannar Synkliniken har använt våra tjänster ända sen de startade verksamheten 2003 och har på senare år ökat antal tjänster så att vi har blivit en helhetsleverantör.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.