Anslutning Kontorshotell

 

Vår tjänst Kontorshotellanslutning passar företag som hyr in sig i ett kontorshotell med anslutning till oss och vill ha en problemfri och snabb uppkoppling till Internet. 

Vi har ett komplett utbud av tjänster, t.ex. e-post, virtuella servrar, lagringsyta, backup mm, som enkelt kan anslutas till ditt nät. Att ha en leverantör av alla dessa tjänster gör att du får bättre samordning och support.

Vi har dragit in fiber till en centralt belägen plats i kontorshotellet och där har vi placerat en switch och kan ansluta era datorer via fastighetens TP-nätverk.

Vi ger våra kunder en snabb och stabil förbindelse till ett bra pris.

 

Switchat nätverk 

Vi levererar ett switchat nätverk med en eller flera portar.


Specifikation nätverk

Publikt IP eller privat med DHCP. Brandväggsfunktion ingår. Kan hantera flera VLAN 100 Mbit/s full duplex. 1 Gbit/s på förfrågan.

Griffels brandvägg

Med vår centrala brandvägg får du ett bra skydd samtidigt som du slipper skaffa egen utrustning att underhålla. Griffels utrustning har hög prestanda för maximal bandbredd. Vi kan också öppna så att viss trafik släpps igenom till interna funktioner. En VPN-tjänst finns som tilläggsfunktion.


Egen brandvägg 

Du kan naturligtvis ha en egen brandvägg om du önskar. Vi levererar en port med publik IP-adress.

Griffels anslutning mot Internet 

Till vår centrala nod i Växjö har vi flera olika anslutningar mot Internet vilket ger en god redundans.


Installationskostnad 

En installationskostnad kan tillkomma om vi behöver dra nya kablar (varierar beroende på tekniska förutsättningar på platsen och efter övriga önskemål).

Kontakta oss för mer information!

 

Valle Gudmundsson

E-post
0470 - 73 01 86

Stefan Johansson

E-post
0470 - 72 30 43

Daniel Ekström

E-post
0470 - 72 30 51

Daniel Thompsson

E-post
0470 - 72 30 45