Pålitlig Hårdvara

 

Vi erbjuder en väl fungerande IT-arbetsplats baserad på beprövad hårdvara. 

Vi har lång erfarenhet av att leverera datorutrustning och vi kan hjälpa er att välja de produkter och det upplägg som passar er verksamhet bäst.

För att ni ska komma igång så enkelt och fort som möjligt kan vi hjälpa till med grundinstallation av operativsystem och installation av de vanligaste programmen. 

Vi har också möjlighet att leverera hårdvaran direkt till er och ansvara för uppackning och montering samt funktionstest så att allt fungerar som det ska. Självklart tar vi också med oss allt förpackningsmaterial tillbaka. Allt för att underlätta för er som användare och göra det så smidigt som möjligt för er att börja använda den nya hårdvaran. 

Pålitlig Hårdvara erbjuds både som köp och hyra och ni kan därför välja det alternativ som passar er bäst. Genom att hyra hårdvaran slipper ni binda kapital och ni har koll på vad kostnaden blir varje månad. Om ni väljer att hyra hårdvaran är det också enkelt att sätta samman ett paket av produkter och tjänster, där även support kan ingå, till en fast månadskostnad. 

 

 

Kontakta oss för mer information!

 

Valle Gudmundsson

E-post
0470 - 73 01 86

Stefan Johansson

E-post
0470 - 72 30 43

Daniel Ekström

E-post
0470 - 72 30 51

Daniel Thompsson

E-post
0470 - 72 30 45

Lina Ekberg

E-post
0470 - 72 30 58