Pålitlig Hårdvara

Väl fungerande IT baserad på beprövad hårdvara

Vi erbjuder en väl fungerande IT-arbetsplats baserad på beprövad hårdvara. 

Vi har lång erfarenhet av att leverera datorutrustning och vi kan hjälpa er att välja de produkter och det upplägg som passar er verksamhet bäst.

För att ni ska komma igång så enkelt och fort som möjligt kan vi hjälpa till med grundinstallation av operativsystem och installation av de vanligaste programmen. 

Köp eller hyr - valet är ditt

Vi har också möjlighet att leverera hårdvaran direkt till er och ansvara för uppackning och montering samt funktionstest så att allt fungerar som det ska. Självklart tar vi också med oss allt förpackningsmaterial tillbaka. Allt för att underlätta för er som användare och göra det så smidigt som möjligt för er att börja använda den nya hårdvaran. 

Pålitlig Hårdvara erbjuds både som köp och hyra och ni kan därför välja det alternativ som passar er bäst. Genom att hyra hårdvaran slipper ni binda kapital och ni har koll på vad kostnaden blir varje månad. Om ni väljer att hyra hårdvaran är det också enkelt att sätta samman ett paket av produkter och tjänster, där även support kan ingå, till en fast månadskostnad. 

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.