Pålitlig Hårdvara

Pålitliga datorpaket för företag med höga krav på funktion och pris

Griffels pålitliga hårdvara är anpassad för företag med högra krav på funktion och pris. Vi har tagit fram tre olika datorpaket som är anpassade efter olika typer av arbeten och alla med den senaste tekniken. Vi lagerför datorerna och tillbehören som finns i våra paket, vilket gör att vi oftast kan leverera produkterna  snabbt till dig som kund. Allt för att göra det så enkelt och smidigt för dig som beställare. 

 

Vi har valt att arbeta med HP sedan många år eftersom vi anser att de håller i alla lägen. De har en mycket bra driftsäkerhet och 3 års garanti vilket innebär en hög trygget och produktivitet för dig som kund. 

Köp eller hyr - valet är ditt

Vi erbjuder möjligheten att hyra utrustningen i tre år och det innebär att det är lätt att hålla koll på kostnaderna samtidigt som det säkerställer att utrustningen alltid är uppdaterad och smidig att byta ut vid hyrtidens utgång. Alternativt kan ni köpa hela utrustningen direkt. 

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.