Wifi - Trådlöst nätverk

Wifi/Trådlöst nätverk

för ditt företag

Trådlöst nätverk är ett praktiskt tillägg för företag

Trådlöst nätverk är ett praktiskt tillägg för företag där medarbetarna behöver en smidig uppkoppling på kontoret eller kanske bara i konferensrummet. Det är också bra om du har tillfälliga medarbetare, konsulter eller besökare som behöver komma ut på nätet.

Rätt val efter dina behov

Styrkorna med vårt trådlösa nätverk är att vi alltid jobbar med den senaste tekniken och att trafiken krypteras för att förbindelsen ska vara så säker som möjligt. Vi har lång erfarenhet av trådlösa konferensnätverk och delar gärna med oss av vår kunskap. Vad många inte känner till är att ett felaktigt konfigurerat trådlöst nätverk kan vara en stor säkerhetsrisk.

För att trådlösa nätverk ska fungera bör du vara ansluten till Griffels nät via fiber. Vi monterar en eller flera accesspunkter i dina lokaler som kopplas till Griffels nät. Från vår driftcentral ser vi sedan till att nätverket fungerar och att rätt personer får behörighet.

Vi erbjuder olika hastigheter på uppkoppling. Självklart hjälper vi dig att göra rätt val efter dina behov om du känner dig vilsen i tekniken.

Kundreferenser

"Vi är väldigt nöjda med tillgängligheten och kommunikationen"

Våra grannar Synkliniken har använt våra tjänster ända sen de startade verksamheten 2003 och har på senare år ökat antal tjänster så att vi har blivit en helhetsleverantör.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.