Griffel fibertjänst

 

Med Griffel Fibertjänst får ni ett snabbt, pålitligt och säkert bredband. 

 

Sedan drygt 20 år tillbaka har Griffel satsat på ett helägt fibernät i Växjö för att tillgodose små till stora företags behov av en stabil och pålitlig kommunikationslösning. Tack vare att vi levererar Internettjänster i vår egen fiber kan vi erbjuda dig som kund ett totalansvar för leveransen - vilket gör Griffel unika! Vi har under åren byggt upp en stor kompetens med lokal närvaro i Växjö när det gäller support och installation. Fiberkabel är dessutom mycket driftsäker, miljövänlig och avger ingen strålning. 

Vi erbjuder en central brandväggstjänst som borgar för högsta möjliga säkerhet och innebär att ni som kund slipper investera i och underhålla en fysisk brandvägg på plats hos er. Föredrar ni istället att drifta och underhålla en brandvägg själva så kan vi även leverera med en publik IP-adress. 

Griffel lämnar alltid över med en övervakad switch där support och drift ingår. Det finns flera olika switchalternativ att välja bland. 

Vi kan erbjuda olika kapaciteter, från 10 Mbit/s upp till 1000 Mbit/s eller mer, baserat på ert behov.

Övriga tilläggstjänster som vi gärna berättar mer om är t.ex. Wifi - Trådlöst nätverk för alla miljöer (även utomhus), Trådlös redundant uppkoppling, VPN, Switch som tjänst, Webbfilter för utökad säkerhet/policy m.m. 

Kontakta oss för mer information!

 

Valle Gudmundsson

E-post
0470 - 73 01 86

Stefan Johansson

E-post
0470 - 72 30 43

Daniel Ekström

E-post
0470 - 72 30 51

Daniel Thompsson

E-post
0470 - 72 30 45

Lina Ekberg

E-post
0470 - 72 30 58