Nyheter

"Vi är väldigt nöjda med tillgängligheten och kommunikationen"

Synkliniken, som är våra grannar på Västergatan 7 i Växjö, har använt våra tjänster ända sen de startade sin verksamhet 2003. De har på senare år ökat antalet tjänster så att vi har blivit mer av en helhetsleverantör av IT-tjänster till dem.   

 

Synkliniken är en klinik specialiserad på en rad områden inom ögon och syn. Bland annat olika former av ögontorrhet, specialkontaktlinser för sjuka/skakade ögon och refraktiv kirurgi. Du behöver dock inte ha särskilt avancerade ögon för att besöka Synkliniken. 

- Ungefär hälften av dem vi undersöker och behandlar har helt "vanliga" ögon som behöver glasögon eller kontaktlinser. Att vi har utrustningen och vanan att arbeta med mer avancerade fall är en stor fördel även då. Ofta finner vi och kan förklara sådant som varit ett mindre eller större besvär sedan länge, säger optikern Andreas Asplund.

 

Andreas berättar också;

- Vi är väldigt nöjda med Griffels tjänster, framför allt med tillgängligheten och kommunikationen. Vi får alltid snabba svar av trevliga personer och vi gillar att ni pratar IT på ett språk som vi förstår.

 

 

Optiker Andreas Asplund och vår försäljningschef Valle Gudmundsson     

På bild ser ni optikern Andreas Asplund och vår försäljningschef Valle Gudmundsson.