Nyheter

Upptäck Microsoft 365

I Microsoft 365 sammanförs produktiviteten i Office 365 med enkel enhetshantering och säkerhet. Det innebär att människor och information kan kopplas samman på ett nytt och intelligent sätt.

Med Microsoft 365 får ni allt ni behöver i en lösning. 

Samarbeta på nytt sätt 

Koppla samman alla medarbetare - från alla enheter, till de personer, den information och det innehåll de behöver för att kunna jobba produktivt. I Microsoft 365 ingår Officepaketet med de senaste versionerna och apparna går att nå både lokalt och online. För att kunna arbeta och kommunicera mer effektivt finns e-post, kalender, grupp-chattar webbkonferenser, onlinemöten, m.m.

Skydda verksamheten

Ett av de största hoten för företag idag är säkerhetshoten utifrån. Med Microsoft 365 kan ni skydda verksamhetens tillgångar med intelligent säkerhet som inte drar ner produktiviteten. Det ingår till exempel skydd mot cyberhot, säker åtkomst till verksamheten genom automatiserade regler och användarautentisering samt hjälp med att skydda företagsdata på alla enheter. Det innebär att ni kan skydda dokument och information så att det inte hamnar i orätta händer, vilket är något vi har märkt att våra kunder värderar högt efter de nya GDPR-kraven. Som om inte detta vore nog får ni dessutom Windows 10 som har högre säkerhet än Windows 7, men det är även snabbare och har bättre användargränssnitt. 

Vi på Griffel har stor erfarenhet av att hjälpa företag få ut den bästa upplevelsen av tjänsten. Kontakta oss om du vill veta mer!