Nyheter

Nya medarbetare på Griffel

Sedan början av augusti har vi tre nya medarbetare på Griffel, Joakim Backman, Jörg Wiesemann och Alexander Månsson. De kommer alla tre närmast från DGC 

 

Joakim Backman jobbar som senior IT-konsult. På DGC jobbade Joakim som senior IT-tekniker med flera större företag. Han har jobbat inom IT-branschen sen 2000 som bland annat som C++/.NET-utvecklare, databasutvecklare och nu databasspecialist. Han är även Microsoft-certifierad inom flera områden.  

För mig är Griffel stabilt ett företag i lagom storlek med stark personlig kontakt med kollegor och kunder. Företaget har stor potential och följer med i utvecklingen, detta lockar mig och jag ser många möjligheter att vara med på dess resa framöver, säger Joakim. 

 

Jörg Wiesemann jobbar som IT-arkitekt och agerar därmed säljstödmen han kommer också utföra konsultarbete. Jörg har en gedigen erfarenhet av IT-branschen och har hjälpt många kunder med att bygga upp deras IT-verksamhet. Han har bland annat varit VD i sitt egna bolag PC-Service och varit delägare och med i styrelsen i NAB Solution AB.  

- Att det blev Griffel var ett naturligt val för mig när en mina kunder valde Griffel som leverantör. Griffel har alla förutsättningar att hänga med i framtiden vilket var en förutsättning för att jag skulle börja på företaget, säger Jörg.

 

 

Alexander Månsson jobbar som konsultansvarig och serverkoordinator och han är även med i Griffels ledningsgrupp. På DGC arbetade Alexander Månsson som IT-specialist/konsult åt bland annat Nordic CapitalBambora, Glitter och Polfärskt Bröd.  

-Jag sökte mig till Griffel för att jag ville jobba på ett lokalt företag med korta beslutsled. Det känns också som att Griffel är i början av något bra och jag vill gärna vara med på den resan, säger Alexander.