Nyheter

Fortnox valde Griffel som leverantör till sin nya spännande byggnad

Med 155 000 kunder är Fortnox Sveriges ledande leverantör av internetbaserade affärssystem för mindre företag, föreningar, skolor och redovisningsbyråer. Fortnox är en gammal kund till oss på Griffel och när de nyligen flyttade till helt nybyggda lokaler i Arenastaden fick vi fortsatt förtroende att leverera våra tjänster till dem. Vi levererar numera en skräddarsydd lösning som ska garantera driften av deras kontor.

Fortnox erbjuder ett komplett utbud av program för bland annat redovisning, fakturering, säljstöd, tidredovisning och löneadministration. De erbjuder även ett antal plustjänster som e-faktura, fakturatolkning och kreditupplysning. Deras affärsidé är att leverera programvarornas alla funktioner över Internet, Software-as-a-Service (SaaS), även kallat molntjänster. Kunderna når sina program och sin information från vilken internetansluten dator som helst. Flera användare kan vara inloggade samtidigt, samarbeta och dela information.

Vid årsskiftet flyttade Fortnox in i nya lokaler i Arenastaden i Växjö. Det 32 meter höga glasfasadhuset är helt nybyggt och öppnar upp för nya arbetssätt med sin öppna och annorlunda planlösning. En öppen innergård sträcker sig från bottenvåningen upp till taket vilket ger en ljus och luftig arbetsmiljö.