Nyheter

Griffel hemsida och WM3 är ett enkelt och smidigt verktyg att jobba i!

Maja Sjöberg jobbar som frilansande grafisk formgivare och hon hjälper också företag med deras marknadskommunikation, t.ex. inom sociala medier och uppdatering av hemsidor. Maja har hand om hemsidan för Interior Cluster Sweden och de använder vår tjänst Griffel hemsida. Här berättar hon om hur enkelt och smidigt hon tycker att det är att jobba med Griffel hemsida och publiceringsverktyget WM3.

 

Berätta om Interior Cluster Sweden!

Interior Cluster Sweden är en organisation inom möbel- och inredningsbranschen. Det är ett kluster av företag; möbelproducenter, formgivare, underleverantörer och kommuner som vill stötta sina lokala företag. Möbelklustret är en nationell medlemsorganisation med uppdrag att sammankoppla lokala och regionala intressenter och företag i branschen.

 

Hur används hemsidan?

Hemsidan används främst till att sprida information om Interior Cluster Sweden och vilka event och projekt som är på gång. Den används också för att synliggöra alla medlemmar i klustret och för att man t.ex. lätt ska kunna hitta en tillverkare av något specifikt. Hemsidan är både till för medlemmarna i klustret men också för kunder.

När Interior Cluster Sweden behövde en ny hemsida kändes det smidigt och enkelt att välja Griffel hemsida eftersom jag använde verktyget åt en annan kund och var nöjd.

 

Hur är det att använda tjänsten Griffel hemsida och publiceringsverktyget WM3?

Det är väldigt smidigt och lätt att förstå. Det är också lätt att uppdatera. Live-redigeringen är väldigt bra eftersom man kan se hur det färdiga resultatet blir direkt. Det är skönt att slippa använda koder och att inte veta hur det slutresultatet blir. Eftersom det är ett så lättarbetat verktyg kan även andra personer i organisationen gå in och göra uppdateringar och det är en stor fördel att de inte alltid behöver säga till mig om mindre ändringar.

Jag tycker att det är bra att man aldrig behöver tänka på programuppdateringar, som man behöver i andra verktyg, utan att allt sker automatiskt. 

Supporten får också ett plus i kanten! Man får alltid hjälp när man behöver. Så jag kan rekommendera Griffel hemsida till alla som vill ha en lättarbetat, enkelt och smidigt verktyg att jobba med sin hemsida i.