Nyheter

ICON och Växjö Fria Gymnasium

Griffel finns etablerade med redundant fiber i Växjös nya spektakulära byggnad ICON. En av våra kunder, Växjö Fria Gymnasium, flyttade in i helt nya lokaler i ICON vid årsskiftet. 

 

Växjö Fria Gymnasium är en fristående skola med ca 450 elever, som har funnits sen 2002. De erbjuder Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet med olika inriktningar.

 

BEHOVET OCH LÖSNINGEN

Växjö Fria Gymnasium har varit kund hos oss i flera år och vi har levererat både nät- och servertjänster till dem. När de flyttade till nya lokaler passade vi på att förändra och förbättra vissa tjänster så att deras egen verksamhet ska kunna fungera så bra som möjligt. Vi levererar nu en snabbare fiberanslutning som är redundant. Vi levererar också mer kraftfulla accesspunkter som har både bättre räckvidd och täckning så att alla som är i ett klassrum ska kunna använda dem samtidigt. Dessutom levererar vi ett separat lärar- och elevnät.

 

KOMMENTAR FRÅN KUND

”Griffel är vår nät- och serverleverantör sedan många år tillbaka. Bra och smidiga lösningar och snabb support gör att vi stannar kvar som kund. Vid nyår flyttade vi in i våra nya skollokaler i ICON. Griffel har installerat och levererat det som lovats och allting har fungerat smärtfritt från dag ett” - Johan Wolf, Skolchef Växjö Fria Gymnasium. 

 

Besök Växjö Fria Gymnasiums hemsida