Nyheter

Nya medarbetare

Nu under hösten har vår teknikavdelning förstärkts med tre nya medarbetare

IT-arkitekten Mattias Lindqvist kommer närmast från Koneo i Skellefteå där han har arbetat som konsult åt bl.a. Skellefteå kraft och Skellefteå kommun. Mattias har en gedigen erfarenhet även från större IT bolag som CGI, Logica och WM-data. Mattias kommer framförallt att arbeta med kundlösningar och tjänstepaketering.

"Jag såg en stor potential hos Griffel med egen infrastruktur, ordning och reda samt en bra vision för framtiden. Ett stort företag i litet format."

Emil Begovic är vår nya supporttekniker med ett par års erfarenhet från Hewlett Packards supportcenter på Irland där han bl.a. arbetat med Exchange och olika klientoperativ. Emil har även varit uthyrd som konsult av DFIND i Linköping där han närmast kommer ifrån.

"Jag sökte mig till Griffel då det är en leverantör med många olika IT-tjänster, där man får möjligheten att lära sig nya teknologier och även bidra med sin kompetens som man har ackumulerat över tid. Jag är tacksam att få chansen att arbeta med ett riktigt härligt gäng, där fokus ligger på kundnöjdheten."

Viktor Johannisson kommer att hjälpa er med allehanda datorproblem i rollen som IT-tekniker. Viktor har utöver sin kunskap i klientdatorer, som han skaffat sig på Infocare CS, även hanterat installationer och fibersvetsning på Eltel Networks i Växjö.

"En nära gemenskap och bred kompetens inom IT-branschen gjorde att jag ville vara en del av Griffel."