Nyheter

Tack för i år - 2018

Tack alla ni kunder, samarbetspartners och leverantörer som arbetat med oss under 2018. Det är ni som gjort året till ett fantastiskt spännande och innehållsrikt sådant.

Vi har på nära håll under året kunnat följa hur Castellums byggnad med våra nya kontorslokaler tagit form. Från och med mars 2019 kommer vi att skriva adressen Västergatan 7 i vår korrespondens med er, en adress som vi för övrigt tidigare har haft.

Utbyggnaden av vårt fibernät fortsätter. Efter årsskiftet blir vi klara med vår etablering på Ekebergs industriområde sydost om Växjö och det innebär att vi finns som helhetsleverantör av IT-driftstjänster även där.
Under 2019 tar vi dessutom första spadtaget för att nå ut till Växjös planerade största industriområde norr om Öjaby vars utveckling blir spännande att följa i en stad som fortsätter växa.

Inom våra båda affärsområden Servertjänster och Verksamhets – IT går verkligen tekniken  framåt. Det som händer på området är både spännande och utmanande i en IT - värld som blir allt mer hybrid- och moln-baserad vilket även ställer krav på säkerheten.

Vi har under året ägnat en hel del tid på skolbänken så att vi är uppdaterade inom den senaste molntekniken och på så sätt kan erbjuda våra kunder rätt tjänster och fortsatt hjälp i digitaliseringen.

Nu ser vi fram mot ett kommande nytt år där vi får möjlighet till fler utvecklande möten, men till dess så vill vi alla på Griffel önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

 

/Magnus

VD