Nyheter

Vi söker en Microsoft 365-konsult

Microsoft 365-konsult

Vi är idag 48 anställda och ska nu utöka med ännu en stjärna till vårt härliga team, är det dig vi söker?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en roll där du tillsammans med dina kollegor kommer att skapa tjänster och designa kundlösningar baserat på Microsofts molnplattform Microsoft 365.

Bland våra drygt 2 000 kunder finns en stor variation av storlek och behov där vi tror att du kan hjälpa dem med att bistå med din erfarenhet och kompetens för att lyfta dem till en modernare IT-miljö. Vi har kommit långt med våra paketeringar och leveranser av Microsoft 365 men ser en stor potential hos kunderna i vår drifthall med övriga traditionella servertjänster.

Vi ser även ett behov av en mer djuplodad stöttning hos våra kunder inom Azure och SharePoint. Har du erfarenhet av detta är det ett stort plus men inte ett krav, det viktigaste är att du har ett intresse av att lära dig mer inom dessa områden.

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av design och implementation av tekniska lösningar i Microsoft 365. Du har också arbetat i kundprojekt där du skapat, presenterat och byggt lösningar i de tekniska miljöerna i molnet. Du har ett affärssinne och kan stötta våra säljare med argument i mötet med kunden. För denna roll värdesätter vi att du kommunicerar väl i svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du analytisk, utåtriktad, driven och trivs med att arbeta i team.

 

Läs mer om tjänsten och ansök på: https://www.onepartnergroup.se/lediga-jobb/385602