Griffel Fibertjänst

Med Griffel Fibertjänst får ni ett snabbt, pålitligt och säkert bredband

Sedan drygt 20 år tillbaka har Griffel satsat på ett helägt fibernät i Växjö för att tillgodose små till stora företags behov av en stabil och pålitlig kommunika-tionslösning. Tack vare att vi levererar Internet tjänster i vår egen fiber kan vi erbjuda dig som kund ett totalansvar för leveransen – vilket gör Griffel unika! Vi har under åren byggt upp en stor kompetens med en lokal närvaro i Växjö när det gäller support och installation. Fiberkabel är dessutom mycket driftsäker, miljövänlig och avger ingen strålning.

Central brandvägg och övervakad switch

Vi erbjuder en central brandväggstjänst som borg­ar för högsta möjliga säkerhet och innebär att ni som kund slipper investera och underhålla en fysisk brandvägg på plats hos er. Föredrar ni istället att drifta och underhålla brandväggen själva så kan vi även leverera med en publik IP-­adress.

Griffel lämnar alltid över med en övervakad switch där support och drift ingår. Det finns flera olika switchalternativ som tillval.Vi kan erbjuda olika kapaciteter, från 10 Mbit/s upp till 1000 Mbit/s eller mer, baserat på ert behov.

Övriga tilläggstjänster som vi gärna berättar mer om är t ex Wifi - Trådlöst nätverk för alla miljöer (även utomhus), Trådlös redundant uppkoppling, VPN, Switch som tjänst, Webbfilter för utökad säkerhet/policy, mm.

 

Exempel på paketeringar:

Kundreferenser

"Vi är väldigt nöjda med tillgängligheten och kommunikationen"

Våra grannar Synkliniken har använt våra tjänster ända sen de startade verksamheten 2003 och har på senare år ökat antal tjänster så att vi har blivit en helhetsleverantör.

Vi ser till att det funkar

Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Om du vill hitta en kreativ lösning eller behöver hjälp med allt från din smartphone till ert wifi. Vårt engagerade gäng står redo att hjälpa dig med IT-lösningar som bara funkar.